2 Wong Instan Pop Up Camping Beach Tarub
  • Air Pro2 Wong Instan Pop Up Camping Beach Tarub
  • Air Pro2 Wong Instan Pop Up Camping Beach Tarub
  • Air Pro2 Wong Instan Pop Up Camping Beach Tarub
  • Air Pro2 Wong Instan Pop Up Camping Beach Tarub
  • Air Pro2 Wong Instan Pop Up Camping Beach Tarub

2 Wong Instan Pop Up Camping Beach Tarub

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Tenda Pantai Kemah Langsung Pop Up 2 Wong saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka 2 wong cepet pop munggah camping tenda pantai

1. Tarub iki minangka tarub srengenge pantai sarujuk lan papan perlindungan, uga pilihan banget kanggo piknik ing taman, fishingutawa aktivitas ruangan liyane, sampeyan bisa malah nggunakake ing countyard utawa Taman nalika sampeyan muter karo dicekel bocah!

2. Fiberglass φ6.9mm krenjang fitur kekuatan dhuwur lan struktur tenan.

3. Ing mburi ngarep ndhuwur protrudes metu, kang bisa tameng srengenge luwih efektif.

4. Tarub iki disangga dening rong cagak serat kaca. Ana tandha ing cagak lan lengen klambi, sampeyan bisanyetel iku gampang banget.

5. 5 paku baja ndadekake tarub stabil lan kuwat ing cuaca angin.

2. Product Parameter (Spesifikasi) saka 2 wong instan pop munggah camping tenda pantai

Item no. CSY024
ukuran: 238*130*115cm
kain: Tenda: Kain poliester 190T kanthi lapisan PA
Flooring: 190T kain Polyester karo nutupi PA
kutub: Kaca fiber 6,9 mm
Aksesoris: 4 Stake , 1 tas gawan
warna: disesuaikan
Unit bobot: 3,51 kg
Sampel: kasedhiya
Packaging: 10 pcs/CTN

3. Fitur Product lan Aplikasi saka 2 wong cepet pop munggah camping pantai tarub

2 Person Instant Pop Up Camping Beach Tent

2 Person Instant Pop Up Camping Beach Tent

2 Person Instant Pop Up Camping Beach Tent

2 Person Instant Pop Up Camping Beach Tent

Panas Tags: 2 Wong Instan Pop Up Camping Tenda Pantai, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Kutipan, Tuku Diskon, Disesuaikan, Adol Paling Anyar, Kualitas, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.