3 Burner karo Side Burner Gas BBQ Grill
  • Air Pro3 Burner karo Side Burner Gas BBQ Grill
  • Air Pro3 Burner karo Side Burner Gas BBQ Grill
  • Air Pro3 Burner karo Side Burner Gas BBQ Grill
  • Air Pro3 Burner karo Side Burner Gas BBQ Grill
  • Air Pro3 Burner karo Side Burner Gas BBQ Grill

3 Burner karo Side Burner Gas BBQ Grill

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku 3 Burner khusus karo Side Burner Gas BBQ Grill saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka 3 Burner karo Side Burner Gas BBQ Grill

3 Burner karo Side Burner Gas BBQ Panggangan Made in China bisa tuku karo Low Price saka Xindongfuhua. Minangka Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi profesional ing China, kita nyedhiyakake layanan Produk Khusus. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.


1. Area masak utama 340 inci persegi lan rak pemanasan 92 inci persegi

2. porselen enamel ditutupi kawat baja grates

3. porselen enamel ditutupi kawat baja rak pemanasan

4. Badan konstruksi logam baja

5. Pembakar kapisah stainless steel, saben 12000BTU, pembakar sisih karo 9000BTU

6. Dipindhah grease pan saka mburi BBQ

7. Beting baja sisih kiwa nawakake tambah kekiatan lan nyedhiyani akeh karya lan papan prep.

8. Kanthi loro desain gembong caster arah, gampang kanggo pindhah menyang lan fro

9. Pengukur suhu sing dipasang ing tutup nyedhiyakake griller kanthi kontrol panas sing tambah.

10. Sistem kontak Piezo, gampang diwiwiti

11. Loro-lawang mbukak kabinèt kanggo ngadeg silinder gas utawa nyimpen bahan

2. Parameter Produk (Spesifikasi) 3 Burner with Side Burner Gas Barbecue Grill

Nomer Model: G029301
Ukuran produk: 115x54x102cm
Ukuran Grates Cooking: 53x41,5cm
Rak Pemanasan: 43x13.8cm
Packing Karton: 61x58x43.5cm
40 HQ Beban: 400 pcs

3. Product Fitur lan aplikasi saka 3 Burner karo Side Burner Gas BBQ Grill

Panas Tags: 3 Burner karo Side Burner Gas BBQ Grill, China, Produsen, Supplier, Grosir, Kutipan, Tuku Diskon, Customized, Sade Paling Anyar, Kualitas, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.