Warta industri

Apa sumber pemanasan panggangan gas?

2022-03-25

Panggangan barbekyu gas minangka jinis panggangan barbecue sing paling umum ing restoran lan toko barbekyu, amarga panggunaan panggangan karbon wis dilarang ing macem-macem panggonan saiki, amarga banget polusi kanggo bisa digunakake, lan peralatan panggangan barbekyu gas ngirit energi lan ngirit energi. tenogo. Pemanasan terus-terusan lan kinerja kobong listrik lan panggangan panggang kanthi cepet duwe kinerja sing apik banget, lan uga populer karo bisnis paling akeh.

Apa sumber panas kanggo panggangan gas?

Sumber pemanasan panggangan barbekyu gas bisa nggunakake gas alam, gas petroleum cair, lan gas batu bara. Iki minangka sumber pemanas sing bisa dipikolehi ing rumah tangga biasa, lan bisa uga ana sumber pemanasan liyane ing rumah tangga pedesaan anyar, yaiku biogas utawa gas pit. .


Kaping pisanan, loro sumber pemanasan gas alam lan gas batu bara minangka sumber terpusat. Loro gas iki digunakake ing restoran, restoran, hotel, lan liya-liyane, utawa ing masakan omah. Nalika nggunakake Panggangan gas, sampeyan bisa langsung nyambung antarmuka gas lan sampeyan bisa nggunakake.

LPG minangka gas sing gampang kobong sing disimpen ing silinder. Ing sawetara rumah tangga, iki isih dadi sumber panas sing bisa diobong sing wis digunakake sawayah-wayah. Yen panggonan barbecue mbukak, luwih trep nggunakake gas petroleum cair kanggo nggawa. Panggunaan padha karo gas alam lan gas.

Katelu yaiku metana lan gas pit. Iku gas combustible banget sehat lan ramah lingkungan. Biasane ditemokake ing omah-omah pedesaan, gas sing diasilake sawise pambangunan digester biogas. Nalika nggunakake barbecue gas, uga ana watesan wilayah tartamtu, nanging bisa migunani nalika nyedhak karo festival pariwisata deso utawa liya-liyane. Nalika digunakake, uga kanthi cara sing padha karo gas alam.


Ana telung jinis gas, siji yaiku gas alam sing disedhiyakake kanggo bisnis, restoran, hotel, lsp. Saben duwe kaluwihan lan cacat dhewe, supaya sawise tuku peralatan gas, luwih apik kanggo nyetel ukuran kanggo kahanan lokal.

Siji-sijine sing kudu digatekake yaiku gas sing gampang kobong sing ana ing gas alam lan biogas yaiku metana, yaiku gas sing gampang kobong sing ramah lingkungan, uga gas sing gampang kobong lan mbledhos; komponen utama gas karbon monoksida, metana lan jumlah cilik saka hidrogen, kang uga jenis gas beracun, digabungake karo udhara kanggo gawé campuran mbledhos; komponen utama gas petroleum liquefied yaiku etilena, etana, propylene, propana lan butane, kang pressurized menyang negara Cairan, lan bakal nguap dadi gas sing kira-kira 250 kaping luwih gedhe tinimbang volume asli nalika kapapar udhara. , bakal kobong utawa njeblug ing ngarsane geni mbukak. Mulane, gas uga sumber panas banget mbebayani, lan iku perlu kanggo ngatur operasi kanggo njamin safety pribadi.

Kerugian nggunakake peralatan panggangan gas

Panggangan gas minangka jinis panggangan tanpa asap.

Panggangan barbekyu tanpa asap dipanasake tanpa asap arang lan bledug, ora tanpa asap lenga. Asap lenga yaiku asap utawa uap banyu sing diprodhuksi nalika panganan gosong. Yen ora gosong, panganan biasane mung uap banyu.

Ana sawetara cara kanggo ngatasi masalah yen asap lenga ora mabur menyang pasuryan:

Pisanan, nganggo helm safety kanggo nyegah asap lenga saka mabur kabeh pasuryan;

Kapindho, gunakake penggemar gedhe kanggo nyebul ing ngarep barbecue, supaya gas sing mili bisa ngilangi asap minyak;

Katelu, kanggo tuku mobil barbekyu pemurnian bebas rokok, sampeyan kudu nyolok banjur langsung nyopir kipas ing njero mobil bakar kanggo mbusak asap.


Kanggo barbecue ruangan, sampeyan bisa milih cara pisanan lan kaloro; kanggo barbecue njero ruangan kayata restoran, sampeyan bisa ngatur mobil pemurnian utawa nginstal hood sawetara ndhuwur barbecue kanggo mbusak asap.

Sadurunge:

Ora Ana News

Sabanjure:

Ora Ana News