Portable Folding Arang BBQ Panggangan
  • Air ProPortable Folding Arang BBQ Panggangan
  • Air ProPortable Folding Arang BBQ Panggangan
  • Air ProPortable Folding Arang BBQ Panggangan
  • Air ProPortable Folding Arang BBQ Panggangan
  • Air ProPortable Folding Arang BBQ Panggangan

Portable Folding Arang BBQ Panggangan

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Panggangan BBQ Arang Lipat Portabel sing disesuaikan saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka Portable Folding Arang BBQ Panggangan

1. Primary 223 kothak inci kanggo masak grates, porselin lapisan untu kang atos wiring baja, 96 kothak inci kanggo anget rak, kabel Chrome baja.

2. Gampang-angkat areng pan imbuhan sistem kanggo kontrol panas lan masak flexibility.Nguripake nangani kang tansah tetep kelangan kanggo tutul,kanggo mundhakaken utawa ngisor areng pan kanggo multi tingkat,kanggo ngontrol jarak antarane areng lan pangan kanggo grilling luwih.

3. Inovatif areng pan karo desain bolongan, ngidini online kanggo sirkulasi, tenan nggawe coals panas luwih cepet saka warata, nambah effiency grilling. nambah aliran udara, nggunakake batu bara kurang, nggawe kobong luwih efisien.

4. Lawang ngarep kanthi desain gagang sentuhan, nggawe akses gampang kanggo nyedhot arang utawa nambah areng nalika masak. Uga fitur karo mundhut panas minimal.

5. Desain loro damper sisih, ningkatake aliran udara kanthi maksimal, sing penting kanggo kobong lan kontrol suhu sing efisien.

6. Tarik-metu laci nyekel awu kanggo gampang kirim-cookoout ngresiki-munggah.

7. Desain Gauge Suhu sing Dipasang Tutup, kanggo mbantu ngawasi suhu panggangan.

8. Loro meja lipat sisih nyedhiyakake ruang kerja utawa persiapan sing akeh, sing uga awet lan gampang diresiki.

9. Rong roda dirancang kanggo transportasi sing gampang, trep kanggo mindhah latar mburi utawa teras.

10. Pembuka botol ing sikil kiwa ngarep

11. Desain konstruksi lipat ndadekake perakitan gampang banget.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Panggangan Barbecue Arang Lipat Portabel

MODEL NO. C078Z
KUDUS PANEL NGAREP TUTUP SPCC, T = 0,7 mm
LID LINNER /
TUTUP KIRI & PANEL TEngen SPCC, T = 0,7 mm
TANGANI SUS 201 tabung (Ø19X0.6) karo SUS201 nangani kursi
LOGO LOGAM Ora klebu
Tutup Ventilasi Lawang SUS201 T0.7 2PCS
Tutup cerobong asep /
GAUGE SUHU klebu
KOTAK GAMBAR KONTROL PANELFRONT FACIA SUS430, Ngarep: T = 0.7mm, Sisih: T = 0.7mm
AREA MASAK 450 * 320 mm
KOTAK FIRE NENG SPCC, Panel ngarep & mburi: T = 0.6mm; Panel Kiri & Kanan: T = 0.7mm
RACK PANAS Poreclain, Ø2.8/Ø4.5, 1pc(415*170mm)
GRID MASAK Poreclain, Ø4,5,217x318mm, 2 pcs
PIRING MASAK /
TRAY LEMAK SPCC Plate, T = 0.6mm
FAT TRAY nangani SUS 201 tabung (Ø19X0.6) karo SUS201 nangani kursi
LEMBUNG TRAY FRONT DECORATIVE SHEET SUS201 T=0.5
TAYANG ARANG SPCC Plate, T = 0.7mm enamel
Lawang Arang Ngarep SPCC Plate, T = 0.8mm
Fire BOX Pintu Ventilasi SUS201 T0.7 2PCS
PEMBUKA klebu
Tabel sisih MEJA SAMPING (Sisi L & R) SPCC, T = 0.6mm 2 PCS
PANEL NGAREP MEJA SISI (L&R) /
TROLLI PANEL Ndhuwur /
RAK NGISOR SPCC, T = 0,6 mm
PANEL mburi /
SAKIL KIRI LAN TEEN 40 * 40 T0.7
RODA / CASTOR Roda 2 pcs

3. Fitur Product lan Aplikasi Portable Folding Arang BBQ Panggangan

Desain sing bisa dilipat supaya gampang digawa lan digunakake

Dhuwur masak sing bisa diatur bisa ngganti suhu panas

2 warna kanggo sampeyan milih, ireng lan abu-abu

Panas Tags: Panggangan BBQ Arang Lipat Portabel, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Kutipan, Tuku Diskon, Disesuaikan, Adol Paling Anyar, Kualitas, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.