Portable Outdoor Pop Up Camping Beach Kémah
  • Air ProPortable Outdoor Pop Up Camping Beach Kémah
  • Air ProPortable Outdoor Pop Up Camping Beach Kémah
  • Air ProPortable Outdoor Pop Up Camping Beach Kémah
  • Air ProPortable Outdoor Pop Up Camping Beach Kémah
  • Air ProPortable Outdoor Pop Up Camping Beach Kémah

Portable Outdoor Pop Up Camping Beach Kémah

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Portable Outdoor Pop Up Camping Beach Tent khusus saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka portabel ruangan pop munggah camping tarub pantai

1. Mung Uncalan iku, bakal Pop Up, Super gampang kanggo nyiyapake lan melu mudhun.

2. Iki tarub pantai khusus salaka ditutupi kain sak jangkoan Full kanggo Njamin SingWilayah Cakupan Efek UV-Anti.

3. Desain sisih mburi menehi ventilasi banget lan lantai ngluwihi kanggo kamar wentis ekstra.

4. Nyaman cocok kanggo 1-2 wong kulawarga. Digunakake minangka kanopi, payung pantai utawa tenda srengenge ...

5. 6 paku baja ndadekake tarub stabil lan kuwat ing cuaca angin.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) tenda pantai pop up portabel

Item no. CSY020
ukuran: 200*150*130cm
kain: Tenda: Kain poliester 190T kanthi lapisan perak
Lantai: Kain poliester 190T kanthi lapisan salaka
kutub: kawat baja datar
Aksesoris: 6 Stake , 1 tas gawan
warna: stripe, disesuaikan
Unit bobot: 1,75 kg
Sampel: kasedhiya
Packaging: 10 pcs/CTN

3. Fitur Product lan Aplikasi saka portebel ruangan pop munggah camping tarub pantai

Panas Tags: Portable Outdoor Pop Up Camping Beach Tent, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Kutipan, Tuku Diskon, Disesuaikan, Adol Paling Anyar, Kualitas, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.