Portable Trolley Foldable Gas BBQ Panggangan
  • Air ProPortable Trolley Foldable Gas BBQ Panggangan
  • Air ProPortable Trolley Foldable Gas BBQ Panggangan
  • Air ProPortable Trolley Foldable Gas BBQ Panggangan
  • Air ProPortable Trolley Foldable Gas BBQ Panggangan
  • Air ProPortable Trolley Foldable Gas BBQ Panggangan

Portable Trolley Foldable Gas BBQ Panggangan

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Portabel Portable Foldable Gas BBQ Grill saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka saka Portable Trolley Foldable Gas BBQ Grill

Portable Trolley Foldable Gas BBQ Grill Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Xindongfuhua, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Kustomisasi. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Iki Trolley Foldable Gas Bbq Grill populer banget ing taun-taun iki, gampang banget kanggo digawa lan disiyapake, mung kudu nyambungake tangki bensin bakal ok. Panggangan bbq iki digawe saka stainless steel, stabil banget lan entheng, trep kanggo nindakake lan nggunakake.

2. Parameter produk (Spesifikasi) saka Portable Trolley Foldable Gas Barbecue Grill

Model NO. 80A01A
jeneng produk panggangan bbq gas
Jinis materi baja
Fitur Gampang Dirakit
Daya Kerja 2800Pa
Ukuran 75*22*98cm
Bobot 14,5 kg
Nomer Kompor 2
Area BBQ 52*22cm
MOQ 200 Piece
Sampel kasedhiya

3. Fitur Product lan Aplikasi saka Portable Trolley Foldable Gas Barbecue Grill

Desain Trolley Foldable supaya gampang digawa lan digunakake

awak kapisah lan pigura supaya Panggangan sijine ing meja langsung.

3 warna kanggo sampeyan milih

Panas Tags: Portable Trolley Foldable Gas BBQ Grill, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Kutipan, Tuku Diskon, Disesuaikan, Adol Paling Anyar, Kualitas, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.