5-8 Wong Double Layer Camping Pop Up Tarub
  • Air Pro5-8 Wong Double Layer Camping Pop Up Tarub
  • Air Pro5-8 Wong Double Layer Camping Pop Up Tarub
  • Air Pro5-8 Wong Double Layer Camping Pop Up Tarub
  • Air Pro5-8 Wong Double Layer Camping Pop Up Tarub
  • Air Pro5-8 Wong Double Layer Camping Pop Up Tarub

5-8 Wong Double Layer Camping Pop Up Tarub

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku 5-8 Person Double Layers Camping Pop Up Khemah saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka 5-8 wong lapisan pindho Camping Pop Up Tarub

1. Gawea tarub sak menit!

2. Kain tahan banyu kanthi jahitan sing disegel tape (PU 3000mm) nglindhungi sampeyan saka unsur.

3. Kapasitas gedhe kanggo 5 nganti 8 wong.

4. Dilengkapi lawang pindho lan jendhela pindho, tarub iku saka ventilasi apik lan permeabilitas online.

5. 24 paku baja lan 12 guide line ndadekake tarub stabil lan kuwat ing cuaca angin.

2. Parameter Product (Spesifikasi) 5-8 wong lapisan pindho Camping Pop Up Tarub

Item no. CSY028
ukuran: 360*210*140cm
kain: Tenda: Kain poliester 210T kanthi lapisan PU3000mm
Lantai: Kain Oxford 210D kanthi lapisan PU3000mm
kutub: Kaca fiber 6,9 mm
Aksesoris: 24 Stake , 12 guide line, 1 tas gawan
warna: disesuaikan
Unit bobot: 6, 8kg
Sampel: kasedhiya
Packaging: 10 pcs/CTN

3. Product Feature lan Aplikasi saka 5-8 wong lapisan pindho Camping Pop Up Tarub

Panas Tags: 5-8 Wong Lapisan Ganda Camping Pop Up Tenda, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Kutipan, Tuku Diskon, Disesuaikan, Adol Paling Anyar, Kualitas, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.