Tenda Pantai Pop Up Langsung 2 Wong
  • Air ProTenda Pantai Pop Up Langsung 2 Wong
  • Air ProTenda Pantai Pop Up Langsung 2 Wong
  • Air ProTenda Pantai Pop Up Langsung 2 Wong
  • Air ProTenda Pantai Pop Up Langsung 2 Wong
  • Air ProTenda Pantai Pop Up Langsung 2 Wong

Tenda Pantai Pop Up Langsung 2 Wong

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Tenda Pantai Pop Up Langsung 2 Wong saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka 2 wong cepet pop munggah tenda pantai

1. 30% Luwih gedhe tinimbang saingan, dirancang kanggo 3-4 wong, sampurna kanggo panggunaan kulawarga

2. Bathuk sloping nyedhiyakake area jangkoan luwih saka efek Anti-UV.

3. Hub tarik ndhuwur sing inovatif lan kutub pra-Utas ngidini sampeyan nyiyapake tarub pantai pop munggahing detik tanpa perakitan dibutuhake.

4. Lantai kegedhen bisa nutup lawang kanggo privasi, digunakake minangka kamar ganti.

5. 4 kanthong wedhi, 8 paku baja ndadekake tarub stabil lan kuwat ing cuaca angin.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) tenda pantai pop up instan 2 orang

Item no. CSY004
ukuran: 240*140*130cm
kain: Tenda: Kain poliester 180T kanthi lapisan perak
Lantai: kain oxford 210D
kutub: Fiberglass Φ8.5mm
Aksesoris: 8 Stake, 1 x Tas
warna: Ijo, Kustomisasi kasedhiya
Unit bobot: 2,6kg
Sampel: kasedhiya
Packaging: 10 pcs/CTN

3. Fitur Product lan Aplikasi saka 2 wong cepet pop munggah tarub pantai

Panas Tags: Tenda Pantai Pop Up Langsung 2 Wong, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Kutipan, Tuku Diskon, Disesuaikan, Adol Paling Anyar, Kualitas, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.